2015. szeptember 7., hétfő

Jánosaink

Jánosaink névjegyén diszkréten csak egy telefonszám áll. Ezt csúsztatja oda a figyelmes recepciós a hosszabb távra egyedül szobát bérlő idősebb hölgyvendégeknek. Akiknek így egy gyógyüdülés igazi felüdülés is lehet, valódi újjászületés.


Akinek eddig az az illúziója támadt, hogy wellness hotelekbe csak ifjúházasok, bájosan kedves családok és együtt megöregedett nyugdíjasok járnak, az itt e ponton nagyot tévedett.


Hiszen Jánosaink amilyen csendben és titokban jönnek-mennek a hotelek és a szobák között, a szobákban annál zajosabb sikereket aratnak.
Ügyes Jánosainknak visszatérő vendégei is vannak, akik minden szezonban igénybe veszik őket.
A magányos üres ágyak ekkor megtelnek élettel, Jánosaink minden igényt kielégítenek.
Ha az igény csak arról szól, hogy meztelenül ugráljanak az ágyon, miközben az öregedő, száraz bőrű mamóknak már csak a vizuális élmény kell, akkor vidáman lóbálják férfiasságukat az ügyfél orra, szája előtt.Talán ez a legegyszerűbb módja annak, hogy távozáskor a diszkrét borítékot becsúsztassák az öltönyükbe. Egyéb csúszós, sikamlós történések nélkül. Így mindkét fél elégedett, és megtartotta a házassági esküt is.


Eszembe jut, hogy egyszer munkanélküliségem legyőzése végett nyelvtanári diplomával a farzsebemben almát árultam a debreceni Csapó úti piacon. De hülye voltam! Lóbálhattam volna a melleimet vén kecskéknek - csak az a baj, hogy kicsik a melleim…..


Komolyabb bevetésen Jánosaink biztosan megizzadnak a lepedőgyűrés közben. Ekkor kárpótolja őket a kissé ráncos testeknél a tapasztalat és rutin, amit aztán egy szombat esti buliban tovább tudnak adni a 20 éves rajongóiknak. Hisz Jánosaink is férfiak, a munka, a kőkemény pénzkereset mellett minden bizonnyal normál, civil életük is van. Megmarad a folytonosság is. Mindenki fiatalabb testre vágyik, mamóka megkapja Jánost, János meg aztán megkapja a friss, ropogós lánykákat.


Milyen jó is a friss ropogós kifli illata! A pékek is rutinból dolgoznak és jutalmul vihetnek haza friss kiflit.


Van az a pénz, amiért ez működik. Amiért ez így működik.
Senki nem állítja, hogy pénzt keresni könnyű dolog.
Amiből aztán egy rész a figyelmes recepcióst illeti. Így megy ez errefelé.


Akinek az állás felkeltette az érdeklődését, jelentkezhet a glugyglugy@glugyglugy.nanemá emailcímen.


Azt pedig, hogy melyik város melyik hoteljéből vettük a történetet, most nem áruljuk el.

P.S. Kedves Jánosok! Írásunkban kitalált nevet használtunk, ezért elnézést kérünk azoktól a Jánosoktól, akik a fent leírt alakokban magukra ismertek vagy éppen nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése